Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starecké škvrny
dobry krem na tvar s problemami s pigmetaciou
hnedé škvrny blednú
Produkt používam už viac ako 3 mesiace, pleť je krajšia, ale pigmentové škvrny vydno stále.
- Je učinny9
- Nejde to s tej fľaštičky, stále je to suché
Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask nočný hydratačný krém a maska proti pigmentovým škvrnám 75 ml
- Výborný, svieži a krásne hydratuje.
Jedným slovom pre mňa VYNIKAJÚCI
- Zatiaľ použivam krátko
Snáď bude mať nejaký efekt
Spokojnosť na 100% !!!
Krem som si kúpila lebo som mala vzorku s ktoru som bola spokojná
Výborná kvalita
- ok
- Používam zatiaľ produkt iba 9 dní a zda sa mi že mi začína učinkovať
- veľmi slabý účinok
- S produktom som spokojná
- Okamžité rozjasnenie pleti, dobrá znášanlivosť aj pri citlivej pleti, jeden z najúčinnejších a stabilných derivatvov vitamínu C
- Nie vždy dobre reaguje s inými skincare produktami, predovšetkým SPF (možné olupovanie), parfumacia
S týmto korekčným sérom mám veľmi dobrú skúsenosť. Má vynikajúce zloženie bohaté na aktívne látky, ktoré napomáhajú zmierniť dôsledky (intenzitu) hyperpigmentácie a tiež aj akné, a predchádzať ich vzniku. Sérum má veľmi príjemnú textúru, neirituje ani citlivú pleť (je ale potrebné, pri citlivej pleti, ho najskôr otestovať na nie viditeľnom mieste). Pleť je vyhladenejšia, rozjasnená a veľmi jemná. Je lepšie ho používať vo večernej rutine, práve pre možnú horšiu znášanlivosť s SPF (bežnej pri obsahu vysoko aktívnych derivátoch vitamínu C a exfoliačných zložiek). Používanie SPF počas dňa je ale nevyhnutnosťou! Z vlastnej skúsenosti (ako laik) s veľmi suchou, citlivou a atopickou pleťou, v prípade pocitu pálenia alebo zhoršenia stavu pleti - narušenia bariéry, iritácie či v obdobiach prítomnosti ekzému, je samozrejme lepšie toto sérum vynechať a hlavne, poradiť sa s odborníkom o vhodnosti jeho používania. Celkovo je toto sérum podľa mňa vynikajúce a účinné, kombináciou vitamínu C, zosvetľujúcich, exfoliačných, anti-akné, anti-age zložiek, tiež zložiek na ochranu a obnovu pleti. Z praktického hľadiska je tiež skvelým produktom, ktorým je možné zjednodušiť si rutinu, keďže zložením nahrádza mnohé jedno či dvojzložkové prípravky. Cena výrobku je tiež vynikajúca a menší obsah považujem za viac než výhodu - čerstvosť a maximálna účinnosť aktívnych zložiek. Myslím si, že obstojí aj v porovnaní s inými, všeobecne (celosvetovo) obľúbenými a vysoko účinnými sériami, ktoré som vyskúšala, stojí za to ho vyskúšať.
- ľahko sa vstrebáva
- účinok ešte nie je
- veťmijemný,ľahkoroztíerateľný
Super kremík. Dobre sa nanáša, ľahko sa vstrebáva. Pokožka je hodvábna.
- dobre sa vstrebáva
Zobrazujem 41 - 60 zo 483 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »