Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starecké škvrny
Zatiaľ som ho použila len 3 x, ale verím, že bude super
Som spokojna pekne prekryje pigmentove skvrny
nemastná konzistencia príjemná ,
- Kvalita, rychla vstrebatelnost, plet je jemna a pigmentove skvrny miznu
- Treba pouzivat dlhodobo
- moc dom ho nepouzival, ale na moju citlivu plet pasuje
- kvalita, ktorú poznám
najbližšie si objednám znova krém
Krém je príjemný, nemastný, ľahko sa vpije do pokožky. Vôňa je nevtieravá. Dôležitejšie však je, že pokožku farebne zjednocuje, farebné škvrny po vyrážkach blednú. Odporúčam.
- Nespĺňa popis produktu
- Vôbec nemá krycie schopnosti pigmentových škvŕn
- šikovné balenie
Produkt používam iba 10 dní, ale mám z neho dobrý pocit. Dúfam, že pomôže na odstránenie pigmentácie.
- Velmi prakticky, je vsak potrebne pouzivat krem dlhsie, no skvrny maju tendenciu miznut. Odporucam :)
Keďže už od malička mám problém s pehami, toto sérum mi veľmi pomáha. Pehy už mám takmer neviditeľné. Je veľmi ľahké a do pleti sa veľmi rýchlo vpije.
- Super cena, zatial spokojnosť, uvidím o 4 týždne.
- dobré sérum na rozjasnenie pleti
- super cena
- vynikajúce účinky za relatívne krátky čas v porovnaní s inými podobnými produktmi
Veľmi intenzívne bieliace sérum, výsledky sú viditeľné už za dva týždne, praktický dávkovač.
Zatiaľ krém používam krátku dobu aby som videla
účinok. Je príjemný na tvár.
- Krém je výborný. Som spokojná. Mám skôr suchý typ pleti. Preto mi tento krém vyhovuje. Pleť hydratuje a rozjasní.
- ľahký jemný fluid, nezaťažuje a nemastí pleť, už po týždni intenzívneho pužívania 2x denne vidieť pozitívne výsledky
- Ok
- uplne užasny krem
za tak nizku cenu uplne užasny krém
Zobrazujem 321 - 340 zo 485 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »